Om oss

CHOT-Coaching startades år 2016 av Christofer Stevenson och Hanna Laxholm. Tillsammans har de över 35 års erfarenhet från konditions- och tävlingsidrott. Båda har tävlat på landslagsnivå inom cykel, samt har erfarenheter från alla de lopp vilka ingår i en svensk klassiker.

skarmavbild-2016-10-02-kl-21-44-03

Christofer har efter avslutat idrottsgymnasium, tävlat på den internationella cykelscenen under tolv år, med flertalet nationella och internationella segrar, b.la. SM-guld på linjelopp. Utöver det innehar han även rekordtid runt Vättern (6:33), placerat sig som tvåa på Cykelvasan, samt har under de senaste åren även åkt längdskidåkning, vilket b.la. resulterat med en 163:e placering på Vasaloppet och en 6:e plats på Engelbrektsloppet.

Christofer har med åren fått stor kunskap om hur kroppen fungerar, inte bara vid träning och tävling, men även under andra situationer. De tre senaste åren har han läst Sport Management på högskolan och under den hektiska perioden i skolbänken, på skidorna och på cykeln har han framförallt lärt sig att nå resultat genom att träna effektivt.

 

Hanna började att tävla på cykel när hon var 20 år, sedan dess har hon tävlat på elitnivå i Sverige. Vilket b.la. resulterat i Götalandsmästare 2007, 2:a i Sverigecupen, landsväg 2015. Utöver det har Hanna genomfört en svensk klassiker år 2013, samt har även tre års erfarenhet från gymbranchen och som instruktör.

Hanna har en tvåårig; Hälsocoach, högskolan examen inom folkhälsovetenskap, samt en treårig; Idrottstränare, inriktning prestation, kandidatexamen inom idrottsvetenskap. Utöver det fristående kurser från högskola; Planering och utvärdering, inom styrketräning, samt även från Friskvårdgruppen; Svenska klassisk massage, Stretching och Triggerpunkter

 

 

 

Annonser